1.slovenski preventivni dnevi – Hotel Arija, Debeli rtič

Posted on Avg 9, 2012 in Novice


Warning: Illegal string offset 'title' in /home/instutrip/public_html/wp-content/themes/TheCorporation/epanel/custom_functions.php on line 83

Spoštovani,

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na

1. slovenskih preventivnih dnevih

, ki bodo

20. in 21. septembra 2012 na Debelem rtiču (Ankaran).

Dogodek je organiziran v sklopu projekta Preventivna platforma, ki ga sofinancirana Evropski socialni sklad in Ministrstvo za pravosodje in javno upravo.

Dogodek je razdeljen na dva dela, in sicer bo prvi dan (20.9.) organiziran sklop izobraževanj za predstavnike nevladnih organizacij s področja preprečevanja zasvojenosti (udeležijo se jih lahko tudi ostali akterji s tega področja, npr. predstavniki pristojnih ministrstev in občin). Drugi dan (21.9.) bo potekal posvet nevladnih organizacij in drugih pomembnih akterjev na področju preprečevanja zasvojenosti. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavami.

Na posvetu bodo svoje preventivne programe v posebnih sekcijah lahko predstavile tudi nevladne organizacije. V primeru večjega interesa bo projektna skupina izbrala najkakovostnejše prispevke in prijavitelje o tem pravočasno obvestila. Obrazec je v priponki.

Več informacij, prijavnica in okvirni program so v priponki. Vabilo ter prijavnica: Posvet debeli rtič.doc

 

Lep pozdrav,

 

Matej Košir

vodja projekta