Največji evropski preventivni dogodek oktobra v Ljubljani!

Evropsko združenje za raziskave v preventivi (»European Society for Prevention Research«) (EUSPR) in Inštitut »Utrip« napovedujeta

6. mednarodno konferenco ter srečanje članov in članic EUSPR, ki bo od 22. do 24. oktobra 2015 v Hotelu Lev v Ljubljani.

Tema konference je »Preventiva brez besed« (»Prevention without Talking«). Ena od pomembnejših podtem bo tudi »prenos dognanj preventivne znanosti v prakso«. Na voljo bo tudi prostor za razne projektne sestanke in posebne diskusijske skupine.

Sestavni del konference bodo ponovno tudi predkonferenčne delavnice, ki jih bo 21. oktobra 2015 organizirala mreža evropska mreža SPAN (»Science for Prevention Academic Network«) (http://www.span-europe.eu/). Teme delavnic bodo potrjene in objavljene kasneje. V sklopu konference bodo potekali tudi 4. slovenski preventivni dnevi, o čemer vas bomo pravočasno obveščali na spletni strani www.preventivna-platforma.si.

Razpis za strokovne prispevke in druge podrobnosti bodo objavljene v kratkem na spletni strani EUSPR (http://euspr.org/sixth-euspr-conference/). Zaenkrat si v svoje koledarje shranite datum ter o prihajajoči konferenci obvestite vse vaše sodelavce in sodelavke ter druge kolege in kolegice, ki bi jih udeležba na konferenci utegnila zanimati.

V primeru, da ste zainteresirani za aktivnejše sodelovanje na najavljenih oktobrskih dogodkih, se lahko neposredno obrnete na nas prek e-pošte: info@institut-utrip.si.

Že vnaprej hvala in vljudno vabljeni, da se nam oktobra pridružite!