Search
Close this search box.

Vodilni strokovnjaki razpravljajo o aktualnih trendih in izzivih na področju preprečevanja zasvojenosti

23.09.2015, LIZBONA – Vodilni evropski in mednarodni strokovnjaki s področja preprečevanja zasvojenosti se bodo danes zbrali v Lizboni (Portugalska) na prvi evropski konferenci o zasvojenosti in različnih oblikah tveganega vedenja.

Poleg razprav o najnovejših dognanjih znanosti in trendih na področju zasvojenosti, bodo udeleženci na konferenci govorili tudi o tematikah, kot so npr. alkohol, tobak, prepovedane droge, igre na srečo ter druge oblike zasvojenosti in tveganega vedenja.

Dogodek gosti portugalski generalni direktorat za intervencije na področju zasvojenosti in tveganih oblik vedenja (SICAD) v sodelovanju s priznano znanstveno revijo Addiction, Evropskim centrom za spremljanje drog in zasvojenosti z drogami (EMCDDA) ter Mednarodnim združenjem urednikov znanstvenih revij s področja zasvojenosti (ISAJE).

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”medium” url=”https://www.institut-utrip.si//home/iizc11/domains/2gika.si/private_html/utrip/wp-content/uploads/2015/09/UTRIP_sporocilo-za-medije_LisbonAddiction_sept23.docx” text=”Sporočilo za javnost – preberi več” color_override=””]