Search
Close this search box.

Vabilo na informativni dan o evropskem razpisu s področja zdravja in potrošnikov

Ministrstvo za zdravje skupaj z Izvršno agencijo za zdravje in potrošnike (Executive Agency for Health and Consumers – EAHC) pri Evropski komisiji, organizira informativni dan o razpisu za leto 2010 s področja zdravja, ki bo potekal v petek, 15. januarja 2010, od 9. do 12. ure, v Centru Evropa na Dalmatinovi 4, Ljubljana.
V letu 2010 bo Evropska komisija namenila približno 13.399.640,00 evrov sredstev, in sicer za financiranje projektov, finančne pomoči oz. donacije, konference in skupne ukrepe na področju javnega zdravja.
Na dogodku bodo predstavljene podrobnosti razpisa za leto 2010, postopek prijave, primeri dobre prakse, pridobivanje partnerjev in upravljanje projekta potem, ko je že prejel sredstva. Prav tako bodo predstavljene ovire s katerimi se prijavitelji srečujejo, ter pogoste napake, ki so razlog da posamezna organizacija ne prejme sredstev. Udeleženci bodo imeli priložnost zastaviti vprašanja, povezana z  razpisom.
Del informativnega dneva bo potekal v angleškem jeziku.
Prosimo, da vašo udeležbo potrdite po elektronski pošti:
nina.krtelj@gov.si
Program informativnega dneva:
  • Mojca Gruntar Činč (Ministrstvo za zdravje): Uvod
  • Dirk Meusel (EAHC): The Health Programme 2008-2013. General objectives and specific issues of the application procedure 2010
  • Sandra Radoš Krnel (Inštitut za varovanje zdravja RS): Management EU projektov
  • Dirk Meusel (EAHC): Project management and administration. The dialogue between the project coordinator and EAHC
  • Matej Košir (Inštitut za raziskave in razvoj ‘Utrip’): Od ideje do prijave projekta